Новини

25.02.2019
1068

Більше двохсот випускників юридичного факультету отримали дипломи магістрів

Більше двохсот випускників юридичного факультету отримали дипломи магістрів

 22 лютого, в актовому залі ректорату УжНУ, 239 випускників денного та заочного відділень юридичного факультету, які здобули спеціальності «Право» та «Міжнародне право», урочисто отримали дипломи магістрів.

 Від імені ректорату УжНУ  випускників привітав перший проректор, доктор фізико-математичних наук, професор Олександр Сливка. «Сьогодні в цьому залі присутня нова плеяда добре підготовлених фахівців права та юриспруденції. Бажаю вам, дорогі випускники, обрати ту сферу діяльності, де ви зможете повноцінно реалізувати свій потенціал. Для вас завжди відкриті двері вашого рідного університету, як для продовження навчання в аспірантурі, так і для отримання порад та настанов від ваших колег», - запевнив Олександр Георгійович.

 «З одного боку, для нас сьогодні щасливий день, адже ви отримуєте нагороду за свою наполегливу працю. Це приємна мить, коли магістри, в мантіях, озброєні знаннями, вміннями та навичками, випускаються із рідного вишу, - сказав у своєму виступі декан юридичного факультету, доктор юридичних наук, професор Ярослав Лазур -  З іншого - є і певний сум, адже усі ці 6 років ми жили спільною родиною, разом переживали приємні моменти та долали труднощі. Кожен випуск є по-своєму унікальним, однак об’єднують вас, окрім належних знань та практичних навичок, і високі моральні цінності. Без лишнього пафосу, хочу висловити впевненість, що від кожного з вас залежатиме майбутнє нашої держави та суспільства, де реально, а не лише декларативно, пануватиме верховенство права!»

 Завідувач кафедри міжнародного права УжНУ, професор Георгій Динис у своєму виступізауважив на важливості місії правників-міжнародників у нинішніх світових реаліях: «Диплом про вищу освіту свідчить, що ви досягли своєї мети, продемонстрували цілеспрямованість. Як вчений, бажаю вам вірити у свої сили і постійно розвивати свої здатності до навчання. Магістрам міжнародного права бажаю знайти  своє місце у міжнародному праві та дипломатії, виробити професійну і життєву позицію,  трудитися в інтересах нашої держави.

 Привітати випускників УжНУ завітав також і поважний гість - доктор юридичних наук, професор, член-кореспондент Академії правових наук України, заслужений юрист України Олександр Ярмиш: «Ми з вами колеги, однодумці, люди, які ставлять до права, як до великої соціальної цінності, одного з найважливіших моментів культури. І сьогодні хочу вас привітати – ви стали повноправними членами юридичної спільноти!»

Фотографії із заходу можна переглянути та завантажити за посиланням

 

 

 

Категорії: