Новини

18.05.2023
128

В рамках міжнародного співробітництва, працівниками кафедри ортопедичної стоматології було проведено робочу поїздку в Тель-Авів, Ізраїль.

В рамках міжнародного співробітництва, працівниками кафедри ортопедичної стоматології було проведено робочу поїздку  в Тель-Авів, Ізраїль.

 

В рамках міжнародного співробітництва, обміну досвідом та навчання  13-15 травня 2023 року працівниками кафедри ортопедичної стоматології було проведено робочу поїздку  в Тель-Авів, Ізраїль.

Завідувач кафедри ортопедичної стоматології, д.мед.н., доцент Костенко Світлана Борисівна відвідала завод по виготовленню дентальних імплантатів  світової компанії «Alpha Bio Tec» та пройшла практичний курс на тему: «Bone regeneration: How to improve your clinical success».  Протягом трьох насичених днів було всебічно охоплено тематику кісткової пластики, а саме: аутоаугментації, кісткового розщеплення та направленої кісткової регенерації, а також аспекти протезування з опорою на дентальні імплантати та детально розібрано клінічні кейси віддалених результатів реабілітації пацієнтів.

    

Категорії: