Новини

15.11.2019
1939

УжНУ долучився до «Дня кар’єри», який відбувся у Рахові

УжНУ долучився до «Дня кар’єри», який відбувся у Рахові

14 листопада 2019 року Ужгородський національний університет взяв участь в інформаційно-просвітницькому заході «День кар’єри. Поринь у світ професій» у м. Рахів. Захід було організовано для учнівської молоді міста Рахів Рахівською районною філією Закарпатського ОЦЗ.

Учасниками даного заходу були: Ужгородський національний університет, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. Ж. Іжицького, Мукачівський кооперативний торговельно-економічний коледж, Рахівський біосферний заповідник, Державна пожежно-рятувальна частина м. Рахів №3, Державна прикордонна служба, ВСП Івано-Франківська дирекція залізничних перевезень, Рахівська районна центральна бібліотека, видавництво газети «Рахівщина», Управління економічного розвитку та інші.

Під час заходу учні мали можливість поспілкуватись із представниками Центру гуманітарно-виховної роботи, профорієнтації та працевлаштування Дмитром Койтюком та Оксаною Михайлишин, ознайомитись із спеціальностями та освітніми програмами, можливостями міжнародного навчання та працевлаштування після закінчення університету, почути відповіді на запитання стосовно правил прийому до ЗВО та отримати буклети з корисною інформацією для майбутнього абітурієнта УжНУ.

 

Центр гуманітарно-виховної роботи, профорієнтації та працевлаштування

Категорії: