Новини

19.04.2019
1600

Студенти УжНУ здобули медалі на Кубку України з фехтування на візках серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату

Студенти УжНУ здобули медалі на Кубку України з фехтування на візках серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату

Кубок України з фехтування на візках серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату відбувся у  Києві з 11 по 16 квітня. Змагалися за перемогу спортсмени з семи областей України, серед який була представлена і команда із Закарпаття.

У склад закарпатської команди входило п’ятеро спортсменів, четверо з котрих є студентами УжНУ. Максим Магула, Тимур Попадич, Вадім Шутко – студенти факультету здоров’я та фізичного виховання, а Валерія Січка  студентка факультету міжнародних економічних відносин. Власниця вже чималої кількості медалей та нагород Надія Дьолог вже випускниця факультету суспільних наук УжНУ. Готували медалістів тренери  Емілія Мадяр-Фазекаш, старший викладач кафедри фізичного виховання УжНУ, тренер Закарпатського регіонального центру фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» та Оксана Рапинець, тренер Закарпатського регіонального центру фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт».

Закарпатські спортсмени змагалися в категоріях "А" і "В". І загалом вибороли аж 9 медалей! Максим Магула зайняв 2-ге місце з рапіри, 2-ге зі шпаги та 3-тє місце зі шаблі; Надія Дьолог виборола 1-ше місце з рапіри, 2-ге зі шаблі, і 3-тє зі шпаги; Тимур Попадич посів 3-тє місце з рапіри та 3-тє зі шпаги; Валерія Січка –  3-тє місце з рапіри, 3-тє зі шаблі, та 5-те зі шпаги; Вадім Шутко – 5-те місце зі шпаги та 7-ме з рапіри.

Вітаємо з новими звершеннями!

 

Інформаційно-видавничий центр

Категорії: