Новини

13.12.2022
155

Студенти спеціальності "Правоохоронна діяльність" пройшли практичні заняття в тренінговому центрі поліції Закарпаття

Студенти спеціальності "Правоохоронна діяльність" пройшли практичні заняття в тренінговому центрі поліції Закарпаття

Нещодавно студенти-першокурсники, які навчаються за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» юридичного факультету УжНУ пройшли два курси практичних занять в тренінговому центрі поліції Закарпаття.

Зокрема, вони отримали практичне заняття з дисципліни «Тактико-спеціальна підготовка» в тренінговому центрі поліції Закарпаття, повідомила прес-служба поліції Закарпатської області.

Навчання розділилося на дві частини – першу провели в стрілецькому тирі. Інструктори тренінгового центру розказали про закони України, які регламентують використання зброї поліцейськими, показали студентам відеоуроки, відповіли на питання та ознайомили з більшістю озброєння, яке сьогодні використовує поліція. Студенти побачили як правильно розбирати зброю, як налаштовувати прилади нічого бачення, користуватися кайданками та багато іншого.

Після цього начальник тренінгового центру Андрій Арутюнов запросив групу в спортзал центру, де розповів про фізичну і тактичну підготовку поліцейських, про особливості застосування спецзасобів, зброї, засобів фізичного впливу. Студентам показали прості та ефективні практичні прийоми. На практиці відпрацювали багато різних варіантів реакції на озброєних злочинців.

Студенти лишилися дуже задоволеними після проведеного заняття та наголосили, що хотіли б, щоб їх навчальна програма включала побільше таких практичних відпрацювань.

Категорії: