Новини

17.03.2021
279

Онлайн зустріч студентів-психологів з начальником Центру пробації у Закарпатській області, полковником внутрішньої служби Віталієм Муралем

Онлайн зустріч студентів-психологів з начальником Центру пробації у Закарпатській області, полковником внутрішньої служби Віталієм Муралем

Поради від провідних фахівців завжди допомагають підвищити рівень теоретичної та практичної обізнаності студентів.

Проведення зустрічей студентів із потенційними роботодавцями вже стало доброю традицією кафедри психології.

Саме така зустріч відбулася за участі начальника Центру пробації Закарпатської області Віталія Мураля під керівництвом завідувача кафедри, доктора психологічних наук, професора Уляни Михайлишин.

Гість ознайомив студентів бакалаврату та магістратури із питаннями, що таке пробація, з метою діяльності органів пробації, досудовою, наглядовою та пенітенціарною пробацією. Наголосив про переваги пробації.

Обговорили і власне особливості роботи психолога в установі та роль психологічних знань у цій сфері.

Спілкувалися щодо подальшої співпраці й можливості проходження практики студентами на базі Центру пробації, проведення досліджень студентами під час написання магістерських та бакалаврських робіт, про вакансії та можливості працевлаштування.

Завідувачка кафедри, професорка Уляна Михайлишин, підводячи підсумки, наголосила на необхідність проведення таких зустрічей та висловила удячність від імені колективу кафедри психології та студентів начальнику Центру пробаціі у Закарпатській області Віталію Муралю за конструктивну розмову, яка виявилася цікавою та корисною.

Кафедра планує і надалі активно залучати фахівців до зустрічі із студентами.

За інформацією кафедри психології.

Категорії: