Новини

14.04.2018
1783

Як математики на Міжгірщині пікнікували Після проведеного разом часу молодь переконалася, що матфак – велика дружна сім’я

Як математики на Міжгірщині пікнікували
Після проведеного разом часу молодь переконалася, що матфак – велика дружна сім’я

Відвідання природного гейзера з мінеральною водою у селі Вучковому на Міжгірщині стало не просто пікніком, а й доброю справою. 14 квітня студенти й викладачі математичного факультету влаштували собі відпочинок серед розкішної гірської краси, а заодно прибрали територію навколо гейзера.

Поїздку організував заступник декана з виховної роботи Павло Мулеса, який розповів: «Толоку наш факультет розпочав першим – із прибирання прилеглої до навчального корпусу на Бамі території. А вже у суботу ми продовжили цю справу на Міжгірщині – прибрали територію й смачно відпочили. Важливо, гадаю, й те, що долучилися до прибирання не тільки студенти, а й викладачі та їхні дітки – свого роду виховна робота вийшла».

 

Півсотні ентузіастів, серед яких, до слова, і студенти з інших факультетів, узялися до прибирання. Зізналися: не очікували побачити стільки сміття. Однак гуртом впоралися швидко й узялися до облаштування території для відпочинку.

Адам Дороці

Третьокурсник Адам Дороці був вражений природою Карпат і зробив для себе деякі висновки. Хлопець каже: «Мальовнича природа просто перехоплювала дух: гори, річки, ліси – така картина вражає! А от сміття навколо дало зрозуміти, що не так сильно ми цінуємо те, що нам даровано. Втім екскурсія була дуже добре організована: спочатку влаштували суботник, а потім прямо біля гейзера заходилися варити боґрач, пекти картоплю й смажити шашлики разом із нашими викладачами. Усі, думаю, залишилися задоволені. Побільше б таких поїздок!»

Роксолана Бухай

Їжа на природі завжди смачніша, ніж удома, а її аромат не тільки збуджує апетит, а й гуртує всіх довкола вогнища.

Студентка Роксолана Бухай розповідає: «Враження залишилися тільки позитивні! Після проведеного разом часу розумієш, що матфак – це велика дружна сім’я. Дорога була веселою: ми співали, жартували – і не помітили, як доїхали. Прибравши, дружно посиділи з викладачами, поспілкувалися у неформальній обстановці, спостерігали за гейзером. Додому повернулися пізно і втомлені, але задоволені».

Ксенія Шокіна
Фото Асі Свид
Категорії: