Новини

12.03.2020
370

ЦИФРОВІ ІННОВАЦІЇ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ: ДОСВІД КОЛЕГ

ЦИФРОВІ ІННОВАЦІЇ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ: ДОСВІД КОЛЕГ

З 10 по 12 березня 2020 року Галина Розлуцька, професор кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи вивчала досвід реалізації освітньої програми спеціальності 013 «Початкова освіта» у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.

Найцікавішим видався візит до Центру інноваційних освітніх технологій «PNU-EcoSystem», створеного у рамках міжнародного проекту MoPED «Модернізація вищої педагогічної освіти з використанням інноваційних інструментів викладання» (№586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP). Директорка Центру, професорка кафедри педагогіки початкової освіти Олена Будник представила можливості використання просторового, педагогічного і технологічного дизайну Центру для впровадження цифрових інновацій у професійній підготовці майбутніх педагогів відповідно до Концепції Нової української школи.

Доцентки тієї ж кафедри Тетяна Близнюк та Інна Червінська продемонстрували можливість мобільних додатків для миттєвого зворотнього зв’язку з аудиторією та розкрили особливості використання медійних технологій у підготовці у підготовці майбутніх учителів початкової школи.

Галина Розлуцька

Категорії: