Новини

27.12.2022
136

Аспіранти-управлінці з УжНУ підтримали колег із Херсона участю у щорічній конференції

Аспіранти-управлінці з УжНУ підтримали колег із Херсона участю у щорічній конференції

Укотре в грудні під егідою кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету проведено щорічну, вже 13-ту, Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Державна політика щодо місцевого самоврядування: стан, проблеми та перспективи». Це традиційний науковий захід із питань розвитку місцевого самоврядування, участь у якому на запрошення доктора наук з державного управління, професора, заслуженого працівника освіти України Івана Лопушинського беруть також представники кафедри політології і державного управління УжНУ.

Цього року захід відбувався в Хмельницькому, куди херсонські колеги були змушені переїхати, на жаль, через московську агресію. Тому підтримка наших колег із Херсонського національного технічного університету у надскладний для них час через участь у їхній конференції є важливою. Кафедру політології і державного управління УжНУ під час роботи наукового форуму представили професор Маріан Токар та аспіранти – здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» Ужгородського національного університету Петро Габрин, Віталій Ганич і Володимир Білонка. Відтак, із вдячністю констатуємо, що конференція успішно відбулася, збірник матеріалів опубліковано, сертифікати учасників отримано.

Під час конференції було проаналізовано сучасний стан у сфері державної політики щодо місцевого самоврядування, функціонування органів місцевого самоврядування, особливості сучасних механізмів реформування представницьких органів влади, формування управлінських якостей менеджера в місцевому самоврядуванні та підготовки посадових осіб органів місцевого самоврядування і депутатів місцевих рад в Україні. .

Видання, що побачило світ за результатами конференції, розраховане на наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів і студентів магістратур публічного управління та адміністрування закладів вищої освіти, працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, а також політологів, політичних діячів і партійних активістів.

Дякуємо за співпрацю! Тримаємо стрій! Разом до Перемоги!

 

Маріан ТОКАР,

голова Науково-методичної комісії кафедри політології і державного управління, гарант ОНП «Публічне управління та адміністрування» в УжНУ

Категорії: