Новини

15.01.2019
922

2018 рік – був успішним для УжНУ, — ректор Володимир Смоланка (Відео)

2018 рік – був успішним для УжНУ, — ректор Володимир Смоланка (Відео)

В Ужгородському національному університеті  відбулося засідання Конференції Вченої Ради та трудового колективу. Заслухали звіт ректора, Володимира Смоланки. 2018-ий, за його словами, був перспективним для вишу. Підписали «Велику хартію університетів» та наразі співпрацюють з більш ніж 70-ма навчальними закладами світу. Завдяки стабільному фінансовому становищу розвивають матеріально-технічну базу УжНУ. Окрім того, у 2018-му провели масштабні ремонтні роботи в гуртожитках та навчально-наукових приміщеннях.

Володимир СМОЛАНКА, ректор УжНУ

В цьому році вперше за багато років, вперше більше, як за 30 років ми мали змогу приймати обладнання для проведення саме наукової роботи. Також ми мали змогу в цьому році за всю історію університету виплатити перед Новим Роком кожному працівнику нашого університету премію у вигляді одного окладу.

У виші зараз навчається більше 14-ти тисяч студентів, з них близько тисячі – іноземців. Щороку в УжНУ стабільно зараховують понад 4 тисячі осіб.  Викладачі університету проводять якісну профорієнтаційну роботу, їздять у заклади освіти не тільки Закарпаття, але й інших областей України.

Категорії: