Новини

02.09.2022
592

Про перебіг вступної кампанії йшлося на черговому засіданні Приймальної комісії УжНУ

 Про перебіг вступної кампанії йшлося на черговому засіданні Приймальної комісії УжНУ

У п’ятницю, 2 вересня, відбулося чергове засідання Приймальної комісії УжНУ.  Відповідальний секретар Петро Горват зазначив, що університет має суттєве зростання кількості вступників на магістратуру в порівнянні з 2021 роком. Також успішно йде процес подачі оригіналів документів абітурієнтами на основі повної загальної середньої освіти.

Приймальна комісія також рекомендувала до зарахування на місця державного замовлення вступників до УжНУ відповідно списків рекомендованих, які отримані Приймальною комісією за даними Єдиної бази і перевірені на предмет достовірності поданих вступниками відомостей та дотримання передбачених Правилами прийому та Порядком прийому вимог щодо формування списків. Також проголосували за оприлюднення рейтингових списків та списків рекомендованих до зарахування.

Крім цього, розглянули низку інших питань, зокрема  про хід прийому заяв від вступників на основі ОС бакалавр, магістр (ОКР спеціаліст) та завершення другого етапу прийому заяв і документів від вступників ОС доктор філософії, а також визначилися із датами проведення вступних випробувань.

Щодо графіку поселення студентів повідомили, що студенти 1 курсу бакалаврату поселятимуться в період 12-14 вересня, студенти старших курсів 15-16 вересня.

 

Інформаційно-видавничий центр

Категорії: