Новини

27.04.2022
1377

Запуск платформи «Наука та бізнес»

Запуск платформи «Наука та бізнес»

Міністерство освіти і науки інформує про запуск платформи «Наука та бізнес» з метою створення онлайн-майданчику для комунікації та ефективної взаємодії представників бізнесу та наукової спільноти, надання можливості бізнесу знайти науковий результат, а вченим – реалізувати власний потенціал і комерціалізувати наявні наукові результати. 

Платформу «Наука та бізнес» створено задля стимулювання розвитку наукового та інноваційного потенціалу України, надання можливості представникам бізнесу, сфери науки та інновацій взаємодіяти за допомогою онлайн-інструменту. Такий майданчик дозволить економити час для пошуку необхідних рішень і задач, стимулювати та вдосконалювати співпрацю, а також покращувати ефективність наукових досліджень і приносити практичні результати.

Інформацію про платформу можна знайти в розділі ініціатив Дія.Бізнес. Для ознайомлення з роботою платформи також створено відеоінструкцію

 

Довідково

Платформу «Наука та бізнес» створено в межах проєкту федеральної компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. 

 

Лист Міністерства освіти і науки України №1/4537-22 від 27.04.2022 р. Про платформу “Наука та бізнес”.

 

За інформацією науково-дослідної частини

 

Категорії: