Новини

28.12.2020
504

ВІТАННЯ З 2021-м РОКОМ І РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

ВІТАННЯ З 2021-м РОКОМ І РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

Шановні колеги та студенти!

Зовсім скоро Новий 2021 рік вступить в свої права і завершиться рік старий, 2020. Нелегким він був для кожного з нас, для наших родин, нашого колективу та й нашої країни і світу в цілому. Ми разом долаємо виклик світової пандемії, економічні негаразди, вчимося жити по-новому.

 Для кожного цей рік був різним: хтось став студентом, хтось зустрів свою другу половинку, хтось написав нову книгу, здійснив романтичну подорож, в когось залишилось багато розпочатих і незавершених справ.

 Зустрічаючи прийдешній 2021 рік я бажаю всім Вам завершити розпочате, реалізацію нових, креативних проектів. А для цього - міцного Вам здоров'я, удачі та творчої наснаги для здійснення масштабних задумів. Мрійте, мрійте більше і нехай Ваші мрії здійсняться.

 Вітаю Вас також зі святом Різдва Христового. Різдво- це день, коли світ з любов'ю увійшов Ісус Христос. Це свято світлих почуттів та великої радості.

 У це світле свято  бажаю Вашим родинам миру і спокою, добра і взаєморозуміння, достатку і любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях!

У різдвяну ніч трапляються дива і загадані бажання здійснюються. Тож і Ваші бажання  нехай здійсняться. Гарних  та веселих  Вам свят!

З повагою декан ФСН
Остапець Ю.О.

Категорії: