Новини

11.03.2014
1507

Ужнівські баскетболісти утримують чільну позицію в першій лізі українського чемпіонату

Ужнівські баскетболісти утримують чільну позицію в першій лізі українського чемпіонату

У черговому турі чоловічої першої ліги з баскетболу в підгрупі «Захід» БК «Ужгород-УжНУ» завітав у гості до Кам’янця-Подільського, де зустрічався з місцевою командою «ДіДІБао». Ігри туру мали важливе значення для обох колективів. Ужгородці претендують на перше місце у підгрупі, а їхній суперник бореться за вихід до наступного раунду змагань.

У першій грі господарі захопили ініціативу з самого початку поєдинку й відірвалися в рахунку на 7 очок. Проте у другій чверті ужгородці наздогнали суперника й навіть вийшли вперед. Третя частина пройшла за незначної переваги гостей, а четверта – при їх повному домінуванні. Стрімкі й вивірені атаки, поєднані з надійним захистом, – ось головні чинники розгрому суперників ужгородцями в останній чверті, яку вони виграли з різницею в 15 очок. А загальний результат поєдинку – 93:70.

Друга гра мала схожий сценарій. У першій половині точилася рівна гра. Команди не відпускали одна одну у відрив, весь час перебуваючи на відстані кількох очок одна від одної. Як наслідок, на велику перерву лідерами пішли господарі.

На початку другої половини гри гості вихопились уперед на 9 очок, відправивши суперника в нокдаун, від якого кам’янецькі баскетболісти так і не змогли оговтатися. У підсумку – друга впевнена перемога гурту із Закарпаття – 97:83.

Тож ужгородці завдяки 12 перемогам поспіль утримують лідерські позиції у своїй підгрупі.

 
Медіацентр УжНУ