Новини

18.06.2018
792

СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ЗДОРОВ’Я ТА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯОТРИМАЮТЬ ЗМОГУ ЗА ЧАС НАВЧАННЯ ОТРИМАТИ ЩЕ ОДНУ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ – ІНСТРУКТОР ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОГО ТУРИЗМУ

СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ЗДОРОВ’Я ТА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯОТРИМАЮТЬ ЗМОГУ ЗА ЧАС НАВЧАННЯ ОТРИМАТИ ЩЕ ОДНУ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ – ІНСТРУКТОР ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОГО ТУРИЗМУ

На базі Закарпатського Центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді 18 червня 2018 року відбулася робоча зустріч керівництва факультету здоров’я та фізичного виховання Ужгородського національного університету з директором та фахівцями Центру. Предметом перемовин було запуск довгострокової програми співробітництва з метою підготовки студентів факультету в період їх навчання на базі Центру з метою отримання ними додаткової спеціальності - Інструктор дитячо-юнацького туризму. Обговорено питання укладання договорів про співпрацю та використання бази Закарпатського Центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді як бази практичної підготовки студентів.

     Додаткова спеціальність дасть змогу випускникам факультету реалізувати себе і у сфері спортивного туризму. Зокрема, брати участь в плануванні туристської роботи, підготовці та проведенні масових туристсько-краєзнавчих заходів у навчальному закладі; вести заняття в туристських спортивних та краєзнавчих об’єднаннях (гуртках, секціях тощо) учнів та студентів; проводити спортивні туристські походи, краєзнавчі експедиції, екскурсії з учнівською і студентською молоддю; бути керівником спортивних туристських походів відповідно до свого туристського досвіду та багато іншого. 

Звання “Інструктор дитячо-юнацького туризму” підтверджується посвідченням встановленого зразка.

Підготовка першої групи студентів факультету за цією додатковою спеціальністю заплановано з вересня 2018 року і буде тривати 1,5 року згідно затвердженої МОН України програми.

 

 

Категорії: