Новини

03.11.2022
188

ПСИХОЛОГІЧНИЙ КОНСИЛІУМ НАПЕРЕДОДНІ ПСИХОДІАГНОСТИЧНОЇ ПРАКТИКИ

ПСИХОЛОГІЧНИЙ КОНСИЛІУМ НАПЕРЕДОДНІ ПСИХОДІАГНОСТИЧНОЇ ПРАКТИКИ

У студентів-бакалаврів 3 курсу спеціальності «Психологія» розпочалася психодіагностична практика. Базами для практик обрано ДНВЗ та ЗОШ Закарпатської області. У цей непростий для нас час, хочеться підтримати шкільних психологів області, бути корисними їм у нашій спільній діяльності. 

Для аналізу сучасного стану психологічної служби міста та розуміння викликів, з якими зустрінуться наші студенти в закладах освіти, ми запросили на онлайн зустріч Анжеліку Томей, спеціаліста управління освіти Ужгородської міської ради, що відповідає за психологічну службу системи освіти міста Ужгорода. Анжеліка Миколаївна цікаво і змістовно повідомила про основні завдання, що стоять перед психологічною службою у даний час. Наголосила на основному діагностичному інструментарію, що використовується у закладах протягом жовтня-листопада, згідно планів роботи психологів. 

На зібранні була присутня завідувачка кафедри психології Уляна Михайлишин, яка зауважила, що психодіагностична практика є важливим та необхідним етапом навчального процесу студентів-психологів, від якості проходження якої залежить подальше сприймання та оцінка професійної діяльності психолога.

Студенти задавали різноманітні питання щодо особливостей психодіагностичної практики у даний час. Панувала атмосфера взаєморозуміння, відповідальності за майбутні ділянки психодіагностичної діяльності. Керівники практики побажали студентам успіху і плідної роботи, адже практика є однією із складових здобуття фаху.

 

За інформацією ст. викл. кафедри психології Світлани Ісаєвич

Категорії: