Новини

17.04.2024
304

ПЛАН ЗАХОДІВ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ ПСИХОЛОГА

ПЛАН ЗАХОДІВ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ ПСИХОЛОГА

24 квітня 2024 року о 14 год в ауд. №1 відбудеться інтерактивна бесіда на тему: «Психотерапія залежностей: коротко про головне» за участю сертифікованого психотерапевта в напрямку позитивної транскультуральної психотерапії (WAPP) – Олени Кузьми! Учасники отримають відповіді на питання про особливості роботи із залежністю та співзалежністю.

25 квітня 2024 року об 11 год в ауд. №1 відбудеться психологічний тренінг на тему: «Як допомогти собі та іншим в стресі?». Зустріч проведе досвідчена психологиня – Діана Сідун-Сович. Основна мета тренінгу – навчити розуміти свої почуття та емоції у стані стресу, давати собі самопідтримку, а також потурбуватись про інших.

Під час тренінгу ви дізнаєтеся:

  • 1. щo розуміння «коло контролю» та «поза колом мого контролю» допомагає структурувати людину в стресі;
  • 2. як техніка з КПТ допомагає мінімізувати деструктивні думки та запобігти їхній руйнації;
  • 3. які вправи знімають напругу в тілі, відволікають від тривожних думок, заспокоюють та вивільняють емоції конструктивними методами.

25 квітня 2024 року о 12.45 год в ауд. №1 відбудеться презентація тренінгу з арт-терапії на тему: «Мандала як засіб самопізнання» від студентки 3 курсу Роксолани Тиховської, яка допоможе кожному зануритись у творчу атмосферу й проникнути в глибини своєї підсвідомості, щоб краще зрозуміти себе.

Учасники зможуть:

  • 1. оволодіти чарівною психотерапевтичною технікою створення мандали;
  • 2. відтворити свій внутрішній світ у символах і кольорах;
  • 3. отримати заряд позитивних емоцій.

Студенти та викладачі-психологи кафедри наук про здоров’я ФЗФВ запрошують всіх бажаючих привідкрити для себе світ психології та розгледіти в ньому себе!

Категорії: