Новини

06.07.2021
290

НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ МАГІСТРАНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 053 ПСИХОЛОГІЯ ФАКУЛЬТЕТУ СУСПІЛЬНИХ НАУК УЖНУ

НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ МАГІСТРАНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 053 ПСИХОЛОГІЯ ФАКУЛЬТЕТУ СУСПІЛЬНИХ НАУК УЖНУ

Невід’ємним складником освітньо-професійної програми Психологія є підготовка та публікація здобувачами вищої освіти наукових статей, участь у конференціях, фахових семінарах.

Кафедра психології факультету суспільних наук скеровує увагу саме на цей складник освітньої програми, залучаючи студентів до наукової діяльності. Одним із завдань переддипломної практики студентів-магістрів є написання наукової статті.

Магістранти спеціальності 053 Психологія активно публікують результати своїх досліджень у наукових журналах. Це публікації у віснику «Соціально-політичні студії факультету суспільних наук ДВНЗ «Ужгородський національний університет», фахових журналах, як всеукраїнських так і міжнародних. Зокрема, це ряд публікацій у періодичному науковому виданні «EUROPSKA VEDA» ISSN 2585-7738 (республіка Словаччина) https://mediacenter.uzhnu.edu.ua/.../vyj.../2019-03-01-30598; фаховому наукометричному збірнику «Теоретичні і прикладні проблеми психології» ISSN 2219-2654 Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

Приємно відзначити, що днями вийшла друком наукова стаття «Вплив акцентуацій характеру на агресивну поведінку підлітків» у збірнику наукових праць «Теоретичні і прикладні проблеми психології та соціальної роботи» Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля у співавторстві доктора психологічних наук, професора Уляни Михайлишин та випускниці-магістрантки кафедри психології Валентини Ільїної.

Збірник наукових праць включено до міжнародної наукометричної бази Index Copernicus Inernational (Республіка Польща) та Переліку наукових фахових видань України.

Програмні цілі та тематична спрямованість збірника: поглиблене висвітлення методологічних та прикладних проблем соціальної психології, психології особистості, психології міжособистісних відносин, вікової, педагогічної та клінічної психології, психології спілкування; розповсюдження результатів досліджень у практику освіти та виробництва.

Бажаємо магістрантам успішного написання магістерських робіт та нових наукових досягнень!

За інф.кафедри психології

Категорії: