Новини

10.02.2023
142

МАЙЖЕ СОТНЮ МАГІСТРІВ ВИПУСТИВ У СВІТ НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ФАКУЛЬТЕТ СУСПІЛЬНИХ НАУК УжНУ

МАЙЖЕ СОТНЮ МАГІСТРІВ ВИПУСТИВ У СВІТ НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ФАКУЛЬТЕТ СУСПІЛЬНИХ НАУК УжНУ

10 лютого 2023 року на факультеті суспільних наук ДВНЗ «Ужгородський національний університет» відбулося урочисте вручення дипломів магістра. Дипломи отримали 91 випускник факультету, які навчалися за спеціальностями «Початкова освіта», «Дошкільна освіта», «Психологія», «Політологія», «Публічне управління та адміністрування», «Соціологія», «Соціальна робота» та «Філософія». Відрадно, що 25 випускників отримали дипломи з відзнакою.

Із найщирішими словами вітань, настановами та побажаннями до випускників звернулися доктор політичних наук, професор, декан факультету суспільних наук Юрій Остапець, доктор політичних наук, професор, проректор із науково-педагогічної роботи УжНУ Мирослава Лендьел, заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях Микола Трофименко, начальниця Служби у справах дітей Закарпатської ОВА Світлана Якімеліна, випускник та одночасно аспірант кафедри політології і державного управління, Заступник Голови правління ГО «Асоціація політологів та міжнародників УжНУ» Олександр Бертолон.

Наказ ректора про вручення дипломів урочисто оголосив кандидат історичних наук, доцент, заступник декана з виховної роботи Володимир Гиря.

Від імені випускників виступила Ковач Тетяна, яка висловила слова щирої вдячності керівному та викладацькому колективу університету за цінний досвід і знання, отримані під час навчання.

Присутні на заході мали змогу переглянути відеоролик, який презентував студентське життя випускників.

Пишаємося нашими магістрами, які попри усі виклики, випробування та пов’язану з війною небезпеку, відчайдушно черпали максимум знань, доклали чималих зусиль, щоб отримати омріяні дипломи. Бажаємо випускникам міцного здоров’я та щасливої долі! Ви – непереможні, бо освічені!

 Факультет суспільних наук

Категорії: