Новини

31.05.2019
2175

Відбулися дебати кандидатів на посаду голови Студентської Ради

Відбулися дебати кандидатів на посаду голови Студентської Ради

Вибори голови Студентської Ради вже не за горами – вони відбудуться у вівторок, 4 червня. Голосування триватиме з 08.00 год. до 17.00 год. Для зручності голосування створено аж 8 дільниць на різних факультетах. Тож зараз кандидати на цю посаду активно агітують за себе потенційних виборців.  І в рамках виборчого процесу в четвер, 30 травня, пройшли дебати кандидатів на посаду голови Студентської Ради.

Балотується троє студентів: студентка 2 курсу міжнародних економічних відносин Рената Шеверя, студентка 2 курсу філологічного факультету Вікторія Кенідра та студент 3 курсу стоматологічного факультету Деніс  Горкій. На дебатах кандидати виступили перед студентами зі своїми програмами у вигляді презентацій та відповіли на запитання, які виникли у виборців. Зокрема, у своїй програмі Деніс Горкій наголосив на урізноманітненні студентського життя та розвитку сторінок в соцмережах, Вікторія Кенідра зазначила, що планує працювати над подоланням бар’єрів між викладачем і студентом і покращенням комунікації між студентами, а Рената Шеверя прагне вкорінити в життя студентів УжНУ коворкінг, який сприятиме як  розширенню кола спілкування студентів, так і якісній підготовці до іспитів.

Деніс  Горкій: «Я став головою студради свого факультету, і мені ця діяльність подобається, тут я себе знайшов.  Особливо подобається організовувати: брейн-ринги, міс факультету, благодійні заходи. Працювати в команді та комунікувати з людьми. Хочу модернізувати ті проекти і заходи,  які вже є традиційними, та запровадити нові».

Вікторія Кенідра: «Я хочу спробувати себе в цій ролі, адже мені завжди подобалось долучатись до організації заходів як факультетських, так  і загальноуніверситетських. Прагну додати у наше університетське життя чогось особливого, унікального, щоб кожен міг з гордістю згадувати свої студентські роки. Також хочу запровадити більше заходів, які б об’єднували всю університетську родину, адже наразі з таких заходів є тільки «Студосінь» та «Тиждень студентської дружби». Це можуть бути поїздки, квести, творчі вечори. Також є ідея створити студентське радіо».

Рената Шеверя: «Мені цікаво спробувати цей досвід. Наразі студрада робить багато чого для студентів, але можна зробити ще деякі кроки для покращення життя студентства. Я є головою студради свого факультету, організовувала різні заходи, тож певні навички вже маю. У мене є багато планів пов’язаних із допомогою студентам реалізовувати себе вже в студентські роки та весело проводити дозвілля».

 

Ганна Фельцан,

Інформаційно-видавничий центр

 

 

 

Категорії: