Новини

20.04.2023
1882

Студент-першокурсник УжНУ Іван Шумський здобув призове місце в міжнародній студентській олімпіаді

Студент-першокурсник УжНУ Іван Шумський здобув призове місце в міжнародній студентській олімпіаді

 14 квітня 2023 року, на базі Київського Національного університету архітектури і будівництва відбулась IX Міжнародна олімпіада «Шляхи та механізми захисту інформаційного простору України від шкідливих інформаційно-психологічних впливів».

Серед цілей, які були поставлені організаторами  - формування критичного мислення серед студентів і курсантів, розгляд широкого спектру реальних та потенційних загроз інформаційно-психологічній безпеці держави, суспільства і окремої особи, розробка рекомендацій щодо вдосконалення навчального процесу для підготовки фахівців із захисту інформаційного простору України. Також важливим є визначення ролі і місця вищих навчальних та науково-дослідних закладів у забезпеченні інформаційно-психологічної безпеки держави.

У олімпіаді взяли  участь 17 команд, серед них 4 іноземні команди студентів з Болгарії, Польщі, Іраку та Казахстану.

Команду Ужгородського Національного університету представили Роман Іванцик, аспірант кафедри політології і державного управління (тема висупу: «Історичні паралелі організації окупаційної політики Угорщини Хорті на Закарпатті та РФ в південно-східній Україні») та Іван Шумський, студент 1 курсу спеціальності «Політологія» (тема виступу: «Російські ІПСО у медіа США під час російсько-української війни»).

 

Команда УжНУ продемонструвала високий рівень підготовки та компетентності серед інших учасників змагань, а Іван Шумський зайняв 3 місце в індивідуальних змаганнях.

Вітаємо Івана з перемогою та бажаємо подальших наукових досягнень!

 

 

 

Інформаційно-видавничий центр

 

 

 

 

Категорії: