Новини

07.05.2019
1140

Відбувся другий відбірковий етап конкурсу інноваційних ідей «Стартап-УжНУ 2019»

Відбувся другий відбірковий етап  конкурсу інноваційних ідей «Стартап-УжНУ 2019»

У вівторок, 7 травня,  в залі засідань Вченої ради, відбувся другий відбірковий етап конкурсу інноваційних ідей «Стартап-УжНУ 2019». Метою конкурсу є популяризація інноваційної та підприємницької діяльності молоді, розвиток творчого потенціалу студентів, підвищення рівня наукових розробок молодих учених, створення умов реалізації інноваційних ідей.

У другому  етапі взяло участь 18 конкурсантів.  Студенти представляли усні доповіді у вигляді презентацій та відповідали на питання журі й інших слухачів. Виступи учасників вражали різноманітністю та актуальністю вибраних тем та новаторськими підходами до вирішення проблем.

Тож з 18-ти проектів до фінального етапу було відібрано 7 проектів. Їх представляли студенти: Владислав Булгаков, Олександр Діус, Владислав Кирей, Тарас Гряділь, Іван Зуб, Мирослав Лавренюк, Марія Пелех. У фіналі конкурсу конкурсантів оцінюватиме фахове журі, сформоване з представників інноваційних структур, венчурного бізнесу, міжнародних організацій та фондів тощо. Найкращі проекти будуть відзначені та отримають підтримку для реалізації.

 

Інформаційно-видавничий центр

Категорії: