Новини

22.06.2023
404

УжНУ підписав меморандум про співробітництво із територіальним управлінням Бюро економічної безпеки України у Закарпатській області

УжНУ підписав меморандум про співробітництво із територіальним управлінням Бюро економічної безпеки України у Закарпатській області

Нещодавно в ректораті УжНУ відбулася зустріч за участю ректора Володимира Смоланки, т.в.о. керівника ТУ БЕБ України у Закарпатській області  Євгена Калугіна та декана юридичного факультету Ярослава Лазура. На зустрічі було підписано меморандум про співробітництво між Ужгородським національним університетом та ТУ Бюро економічної безпеки України у Закарпатській області.   

Метою меморандуму є спільна діяльність, що здійснюється у форматі підготовки, перепідготовки спеціалістів для ТУ БЕБ, реалізації спільних заходів, проектів, програм.  Сторони задекларували  налагодження тісної співпраці, під час підготовки, перепідготовки спеціалістів у сфері протидії правопорушенням, що посягають на функціонування економіки держави, та проведення наукових досліджень у відповідних галузях науки.

Також сторони дійшли згоди щодо розроблення та реалізації спільних проектів і програм, організації проходження практики, стажування здобувачів вищої освіти в підрозділах ТУ БЕБ. Також у меморандумі йдеться про підготовку колективних посібників, підручників, наукових монографій, науково-практичних робіт, збірників наукових статей, збірників документів,  науково-довідкових видань тощо, проведення спільних комунікативних заходів із питань підготовки, перепідготовки спеціалістів у сфері протидії правопорушенням, що посягають на функціонування економіки держави.

Крім цього, домовилися про упровадження результатів наукових досліджень у практичну діяльність, здійснення наукової діяльності та інформаційно-аналітичного співробітництва, підготовку аналітичних оглядів із оцінювання ризиків у сфері економіки, результатів вибіркового аналізу судових рішень у кримінальних провадженнях, результатів наукових досліджень, результатів моніторингу громадської думки.

 

Інформаційно-видавничий центр

Категорії: