Новини

13.01.2020
1258

Профорієнтаційна робота – один з пріоритетів УжНУ

Профорієнтаційна робота – один з пріоритетів УжНУ

У 2019 році УжНУ значно розширив сфери профорієнтаційної роботи.  Її головною метою є презентація університету як закладу вищої освіти, який готує висококваліфікованих фахівців з багатьох спеціальностей та пошук найкращих випускників закладів освіти для вступу до університету – зазначив під час звіту на Конференції трудового колективу УжНУ ректор  Володимир Смоланка.

Профорієнтаційна робота університету у 2019 році була спрямована на залучення до вступу випускників закладів освіти, закладів вищої освіти. Була проведена значна кількість заходів зокрема, Дні відкритих дверей, Літній університет, профорієнтаційна робота охопила 27 закладів освіти Закарпатської області  та 22 заклади освіти Львівської області.

Університет у 2019 році взяв участь у VIII Міжнародній виставці «Вища освіта – 2019» (м. Львів), Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2019» (м. Київ),  у ярмарках кар’єри та ярмарках вакансій в Ужгороді та районних центрах Закарпатської області. Також значно розширилася присутність університету в соціальних медіа Facebook та Instagram, створені Viber та Telegram – чати.

 

Інформаційно-видавничий центр

 

Категорії: