Новини

27.11.2015
1501

Як працювали минулий рік і що чекає наступного – говорили на черговому засіданні Вченої ради

Як працювали минулий рік і що чекає наступного – говорили на черговому засіданні Вченої ради

27 листопада відбулося чергове засідання Вченої ради Ужгородського університету, під час якого підбили підсумки роботи приймальної комісії 2015 року, обговорили завдання на наступний рік, оголосили результати ліцензування та акредитації, надали низці працівників вчених звань тощо.

Одним із основних питань Вченої ради було оголошення результатів ліцензування та акредитації у 2014/2015 навчальному році та завдань на 2015/2016-й. За словами доповідача, проректора з науково-педагогічної роботи Ігоря Короля, минулого навчального року було ліцензовано 10 спеціальностей на ОКР «Бакалавр» та 9 – на ОКР «Магістр», за якими вже відбувся набір.

Ряд спеціальностей перерозподілили ліцензійний обсяг, збільшивши число магістрів за рахунок спеціалістів. Виш здобув ліцензію на підготовку іноземців, тому вони вже можуть навчатися за всіма наявними в університеті напрямками. За словами доповідача, УжНУ єдиний в Україні цього року відкрив кафедру військової підготовки. Випускники можуть здобути військове звання офіцера за чотирма відкритими спеціальностями.

Більше - на сайті Медіацентру УжНУ.

Категорії: