Новини

30.04.2024
595

Науково-практична конференція "Антибіотикорезистентність від причин формування до стратегії стримування"

Науково-практична конференція "Антибіотикорезистентність від причин формування до стратегії стримування"

ВПЕРШЕ на теренах Закарпаття ДВНЗ «Ужгородський національний університет» 3-4 травня 2024 року ініціює та проводить науково-практичну конференцію "Антибіотикорезистентність від причин формування до стратегії стримування" (за адресою пл. Народна, 3, Зала Вченої Ради ДВНЗ «УжНУ», 3 травня початок реєстрації ‒9.00; початок роботи конференції ‒ 10.00; 4 травня ‒ в режимі он лайн). 

Конференція об'єднає лікарів, клінічні лабораторії та наукову спільноту навколо стрімко зростаючої проблеми антибіотикорезистентності та впровадження EUCAST. 

Ви отримайте інноваційні знання зі стратегії боротьби з антибіотикорезистентністю, унікальні методи діагностики та сучасні підходи до визначення чутливості збудників інфекційних захворювань згідно стандартів EUCAST. 

У програмі заходу виступи науковців, лікарів та фахівців клінічної лабораторної діагностики, основи впровадження EUCAST, «Школа Адміністрування антибіотиків в медичних закладах». 

Конференція проходитиме як захід безперервної медичної освіти. Лікарі та спеціалісти з вищою немедичною освітою отримаютьсертифікат 10 балів БПР! Науково-педагогічні працівники отримають сертифікат про участь у конференції з публікацією матеріалів у електронному збірнику тез. 

В рамках конференції пройде конкурс «Рисунок на агарі». Автор кращого рисунка отримає приз від Американського товариства мікробіологів (American Society for Microbiology).

Для участі у конференції з отриманням балів БПР зареєструйтесь на платформі: https://forms.gle/E61WDCLyBa5nfhsTA

 Програма конференції за посиланням 

Категорії: