Новини

07.05.2024
28117

Реєстрація вступників до магістратури для складання ЄФВВ та/або ЄВІ та вступників до аспірантури для складання ЄВІ

Реєстрація вступників до магістратури для складання ЄФВВ та/або ЄВІ та вступників до аспірантури для складання ЄВІ

7 травня розпочинається реєстрація для участі в єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) та/або  єдиному вступному іспиті (ЄВІ), яка триватиме до 29 травня включно.

Приймальна комісія ДВНЗ "УжНУ" інформує про наступний порядок дій для реєстрації вступників.

Реєстрацію здійснюватиме приймальна комісія ДВНЗ "УжНУ" та відбіркові комісії факультетів (інститутів) за умови особистої присутності вступника / вступниці та/або дистанційно. Для дистанційної реєстрації вступник має надіслати на офіційну електронну адресу приймальної або відбіркової комісії скановані копії документів. Також можливе використання спеціального сервісу.

Заповнюючи заяву-анкету з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка, потенційний магістр має вказати населений пункт в Україні або за кордоном, у якому бажає пройти ЄФВВ, ЄВІ.

Тестування можна буде пройти в тих містах України, де безпекова ситуація дозволяє створити пункти тестування для проведення магістерських випробувань, а також у деяких містах за кордоном, де партнерські установи / організації готові підтримати проведення випробувань.

Є обмеження щодо кількості місць у спеціально обладнаних комп’ютерних центрах, запропонованих закордонними партнерами. Тож у разі вичерпання місць у певному місті воно стане недоступним для вибору. 

Також необхідно вибрати назву(-и) єдиного фахового вступного випробування (педагогіка та психологія, психологія та соціологія, економіка та міжнародна економіки, облік та фінанси, управління та адміністрування, політологія та міжнародні відносини, право та міжнародне право, інформаційні технології).  Для проходження ЄФВВ можна вибрати тестування не більше ніж із двох предметних спрямувань.

Нагадаємо: для вступу на будь-яку спеціальність магістратури та аспірантури (незалежно від форми навчання ー очна чи заочна, бюджетна чи контрактна тощо) потрібно складати ЄВІ.  Тим, хто планує вступати у магістратуру на спеціальності галузей знань  01 «Освіта / Педагогіка» (крім спеціальності 017 «Фізична культура і спорт»), 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 08 «Право», 12 «Інформаційні технології», 24 «Сфера обслуговування», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини», окрім ЄВІ, потрібно буде також пройти ЄФВВ. 

Випускникам бакалаврату ДВНЗ "УжНУ" 2024 року

 Реєстрацію випускників бакалаврату ДВНЗ "УжНУ" 2024 року здійснюють відбіркові комісії факультетів (інститутів).

 Вступник у терміни, відведені для реєстрації, має надати особисто копії або надіслати на офіційну електронну адресу відбіркової комісії факультету (інституту) скановані копії / фотокопії:

заповненої заяви-анкети з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка, зі своїм накладеним кваліфікованим електронним підписом (у випадку дистанційної реєстрації);

- документа, що посвідчує особу (паспорта громадянина України, посвідки на постійне проживання в Україні, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, тимчасового посвідчення, паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм, паспорта громадянина України, що не містить безконтактного електронного носія);

- облікової картки платника податків (тільки для громадян України; крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків);

- фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника / вступниці.

Під час реєстрації відбіркова комісія створює запит на формування екзаменаційного листка та його оформлення. Вступник вважається зареєстрованим після виготовлення бланка екзаменаційного листка.

Офіційні електронні адреси відбіркових комісій факультетів (інститутів)

Випускникам бакалаврату ДВНЗ "УжНУ" минулих років та випускникам інших закладів вищої освіти

Приймальна комісія ДВНЗ "УжНУ" здійснює реєстрацію випускників бакалаврату минулих років та випускників інших закладів вищої освіти

 Вступник у терміни, відведені для реєстрації, має надати надіслати на офіційну електронну адресу або через спеціальний онлайн-сервіс скановані копії / фотокопії:

- заповненої заяви-анкети з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листказі своїм накладеним кваліфікованим електронним підписом (у випадку дистанційної реєстрації);

- документа, що посвідчує особу;

- облікової картки платника податків;

- документа про здобутий ступінь вищої освіти або освітньо-кваліфікаційний рівень (тільки для осіб, які завершили навчання в минулих роках);

- фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника / вступниці.

Під час реєстрації приймальна комісія створює запит на формування екзаменаційного листка та його оформлення. Вступник вважається зареєстрованим після виготовлення екзаменаційного листка.

Електронна адреса Приймальної комісії ДВНЗ "УжНУ": vstup@uzhnu.edu.ua 

Адреса для особистої подачі заяв: м. Ужгород, вул. Університетська, 14, кімн. 228, 220 

Телефони для довідок +380961238967, +380668293538.  

Зареєструватися на ЄФВВ та/або ЄВІ

Додаткова інформація

Вступник також подає копії:

- медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (тільки для осіб, для яких необхідно створення особливих умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання);

- довідки, виданої за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (лише для осіб, які завершують навчання в поточному році у вищих військових навчальних закладах (закладах вищої освіти із специфічними умовами навчання) та персональні дані яких не вносяться до ЄДЕБО). Форма довідки наведена у Додатку 3 до Порядку організації та проведення вступних випробувань, що проводяться з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти. У довідці обов'язково повинні бути вказані реквізити (серія та номер) документа, на підставі якого відбувався вступ.

Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до Приймальної або відбіркової комісії, або поштовим зв’язком, якщо зазначити про таку необхідність у заяві-анкеті.

 Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру створюють інформаційну сторінку «Кабінет вступника», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Приймальна комісія ДВНЗ "УжНУ"

Зображення з офіційного сайту УЦОЯО

Категорії: