Новини

14.02.2018
4798

Магістри економічного факультету УжНУ мають можливість отримати диплом польського університету “Вища школа бізнесу”

Магістри економічного факультету УжНУ мають можливість отримати диплом польського університету “Вища школа бізнесу”

На основі підписаного договору про отримання паралельних дипломів між польським університетом «Вища школа бізнесу» м. Даброва Гурніча та Економічним факультетом УжНУ ми пропонуємо студентам усіх спеціальностей та форм навчання перспективу паралельного отримання диплому європейського взірця за спеціальністю «Менеджмент», з можливістю вибору відповідної спеціалізації. 

В рамках цієї спеціальності наші студенти можуть обрати одну з 15 спеціалізацій, як то управління бізнесом, управління персоналом, міжнародний бізнес, транспорт та логістика, менеджер проекту, бізнес-консалтинг, менеджер державного управління та інші.

Даний диплом не потребує нострифікації в країнах Європи, Америки та Австралії. 

Крім того, студенти отримують можливість працевлаштування вже в період навчання/канікул. 

Не втрачайте можливості, адже отримання двох паралельних дипломів значно підвищить вашу конкурентоздатність як за кордоном, так і на вітчизняному ринку праці.

Ще однією важливою новиною є те, що можливість отримання паралельного диплому мають як студенти-магістри, що навчаються в УжНУ в даний час, так і ті, що вже завершили навчання протягом останніх 5 років. 

За детальною інформацією звертайтесь до завідувачів відповідних кафедр, декана економічного факультету Віталія Сержанова чи до куратора даного проекту в УжНУ – Вікторії Готри.

Категорії: