Новини

17.02.2017
1719

Магістрам факультету суспільних наук УжНУ урочисто вручили дипломи

Магістрам факультету суспільних наук УжНУ урочисто вручили дипломи

16 лютого у фойє головного корпусу Ужгородського національного університету свої довгоочікувані дипломи отримали випускники факультету суспільних наук. Освітньо-кваліфікаційну категорію «магістр» присвоєно 46 студентам, що навчалися на п’яти різних напрямках – соціальна робота, політологія, державне управління, електронне врядування та психологія.

 Заступник декана з навчальної роботи Оксана Повідайчик зазначила, що нинішня подія - одна з найвизначніших у житті кожної молодої людини, адже для здобуття диплому докладено чимало зусиль, і побажала свіжоспеченим магістрам примножувати свої досягнення. Варто відзначити, що нинішній випуск для факультету знаковий, адже спеціальності «психологія» та «електронне врядування» вперше готували своїх магістрів.

Не оминув подію і фаховий політолог, начальник організаційного відділу Закарпатської обласної державної адміністрації Юрій Ковач, котрий, у свій час, також отримав диплом політолога в УжНУ. «Звичайно, подія сьогодні знакова та яскрава, проте не бракує і хвилювання. Вже від завтра почнеться нова сторінка вашого життя. Я бажаю вам ставити перед собою конкретні цілі й здобувати їх. І де б ви не були, куди б життя вас не відправило, не забуваєте, що ви носите гідне звання випускника Ужгородського національного університету».

«Хочу побажати, аби знання, що ви отримали у виші, стали базою для успішного майбутнього, та бажаю не забувати університетську родину, ну, і звісно, розвиватися» - такими словами звернувся до випускників заступник начальника Міжрегіонального управління національного агентства України з питань державної служби у Львівській і Закарпатській областях Микола Трофименко.

Проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король зазначив, що нинішній випуск перший, який навчався за півторарічною програмою. «Душа радіє. І дивлячись на вас згадую часи, коли сам був випускником. Тоді вважалося, що рівень розвитку держави визначається кількістю космонавтів, фізиків, математиків… Як математик мушу вам сказати, що це не так. Державі необхідні висококваліфіковані політологи, соціальні працівники, фахові психологи, управлінці та спеціалісти електронного врядування. Я переконаний, що у вас є всі шанси бути успішними. Хочеться побажати вам доповнювати теоретичні знання практичними навичками, і бути незамінними на своїх посадах».

Привітати магістрів з виходом на новий шлях прийшов також і студент Владислав Котигорошко, який від імені молодших курсів прийняв естафету здобуття знань на факультеті.

Не обійшлося на святі і без музичних привітань. Колишній випускник факультету Станіслав Данко виконав для випускників декілька музичних композицій, а Софія Кільгановська завершила урочистості зворушливою піснею.

  

 

 

 Вероніка Кобаль,

Прес-служба УжНУ 

Категорії: