Новини

31.05.2021
216

Вийшов черговий номер наукового видання НН Інституту євроінтеграційних досліджень – збірник наукових праць «Міжнародний науковий вісник»

Вийшов черговий номер наукового видання НН Інституту євроінтеграційних досліджень – збірник наукових праць «Міжнародний науковий вісник»

Інформуємо про видання чергового номера - «Міжнародний науковий вісник: збірник наукових праць». – Вип. 2(22). 

Принагідно зазначимо, що автори збірника презентують надзвичайно актуальну міжнародну проблематику із декількох країн з різної тематики. Особливістю номера збірника є і те, що поряд зі статтями досвідчених науковців свої опубліковані дослідницькі доробки  магістрантів кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій факультету історії і міжнародних відносин різноманітної тематики в контексті процесів глобалізації, актуальних проблем зовнішньої політики та міжнародних відносин України, актуальних питань інтеграції України з Європейським Союзом та з урахуванням досвіду ЄС і євроатлантичної стратегії Україна-НАТО та ін.

Збірник наукових праць внесено до Переліку друкованих засобів масової інформації України (свідоцтво серії КВ № 20546-103ПР від 15.01.2014). 

Збірник наукових праць «Міжнародний науковий вісник» –  видання з відкритим доступом, його вміст знаходиться у вільному доступі та є безкоштовним для користувача або його установи. Користувачам дозволено читати, завантажувати, копіювати, поширювати, друкувати, шукати або посилатися на повний текст статті в цьому збірнику.

Навчально-науковий інститут євроінтеграційних досліджень

Категорії: