Новини

01.08.2020
3732

Розпочинається реєстрація електронних кабінетів вступників до магістратури, які складали ЄВІ/ЄФВВ

Розпочинається реєстрація електронних кабінетів вступників до магістратури, які складали ЄВІ/ЄФВВ

Особистий електронний кабінет вступника - це веб-сторінка, за допомогою якої вступник подає електронну заяву до закладу вищої освіти та контролює її статус.

Для подання електронної заяви вступник повинен зареєструватись на інтернет-сайті за електронною адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua

Звертаємо увагу: з 3 серпня на базі Приймальної комісії ДВНЗ "УжНУ" працюватиме консультаційний центр для надання допомоги вступникам  (м.Ужгород, вул.Університетська, 14, читальна зала бібліотеки). Вступники можуть звернутися до консультаційного центру з метою створення електронного кабінету, подання заяви в електронній формі, завантаження додатку до документа про повну загальну середню освіту, фото, а також з будь-яких питань, що стосуються вступу на навчання. Також вступники можуть звертатися до відбіркових комісій - Адреси та телефони відбіркових комісій факультетів (інституту)

Під час реєстрації вступник для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти або ОКР спеціаліста зазначає такі дані:

  • адресу власної електронної пошти, до якої вступник має доступ. Зазначена адреса буде логіном для входу до особистого електронного кабінету;
  • пароль для входу до особистого електронного кабінету;
  • номер, РІN-код та рік отримання екзаменаційного квитка, що був отриманий під час реєстрації на ЄВІ/ЕФВВ;
  • серію та номер документа про здобутий ступінь вищої освіти. При цьому середній бал додатка про здобутий ступінь (освітньо-кваліфікаційний рівень) вищої освіти буде обчислений приймальною комісією ДВНЗ «УжНУ» на підставі завантаженої сканованої копії (фотокопії) додатка до відповідного документа.
Після здійснення усіх цих кроків, на вказану користувачем електронну адресу має прийти лист активації. Перейшовши за вказаним у листі посиланням, вступник підтвердить створення електронного кабінету.

 Реєстрація в Єдиній базі надає вступнику можливість доступу до особистого електронного кабінету з вказаними ним при реєстрації логіном та паролем на інтернет-сайті за електронною адресою: https://ez.osvitavsim.org.ua/.

В особистому електронному кабінеті вступник вносить до Єдиної бази номери телефонів (домашній та/або мобільний) із зазначенням телефонних кодів.

Крім того, вступник завантажує у електронній формі (сканована копія або фотокопія у форматі pdf, jpg):

  • копію додатка до документа про освіту, на основі якого здійснюється вступ;
  • кольорову фотокартку розміром 3×4 см, що подає до ДВНЗ «УжНУ».

Подання електронних заяв для вступу за ступенем магістр на основі здобутого ступеня вищої освіти або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста буде можливим з 5 серпня по 22 серпня.

Інструкції щодо роботи з системою подання заяв в електронній формі (реєстрація електронного кабінету):

 Приймальна комісія ДВНЗ "УжНУ"

Категорії: