Новини

13.07.2020
1835

Керівництво УжНУ обговорювало особливості проведення вступної кампанії-2020 в умовах карантинних обмежень

Керівництво УжНУ обговорювало особливості проведення вступної кампанії-2020 в умовах карантинних обмежень

У понеділок, 13 липня, керівництво УжНУ обговорювало особливості роботи  Приймальної комісії УжНУ та проведення вступних іспитів і творчих конкурсів в умовах карантинних обмежень. 

Одним з найнагальніших питань було визначення умов проведення вступних іспитів до природничо-гуманітарного коледжу УжНУ, оскільки вони відбудуться вже на цьому тижні з 15 по 17 липня. Цьогоріч вступні випробування до коледжу будуть складати близько 200 абітурієнтів. У дні іспитів до входу в корпус будуть допускатися тільки вступники – без супроводу батьків чи близьких. Обов’язковою  умовою для входу будуть наявність захисних масок та температурний скринінг. У холі одночасно зможуть перебувати максимум 10 абітурієнтів, яким працівники допоможуть знайти аудиторії, де відбуватимуться випробування. Іспити пройдуть в чотирьох найбільших аудиторіях – М1, М2, В1, В2, де кількість вільних місць складає близько 100. Тож, абітурієнти будуть розсаджені з урахуванням безпечної соціальної дистанції. 

Також ректор УжНУ Володимир Смоланка разом з проректорами та представниками приймальної комісії УжНУ обговорювали умови прийому заяв та документів, проведення вступних іспитів та творчих конкурсів, подачу документів для зарахування для вступників на бакалаврат та магістратуру. Зокрема, розглядали можливості посилення контролю на  вході в корпус університету, збільшення кількості приміщень для роботи приймальної комісії УжНУ, проведення іспитів і творчих конкурсів у кілька етапів, задля уникнення скупчення людей.

 

Ганна Фельцан,

Інформаційно-видавничий центр 

 

Категорії: