Новини

25.01.2021
527

Більше 38 мільйонів гривень залучив УжНУ у 2020 році для ремонту власних приміщень

Більше 38 мільйонів гривень залучив УжНУ у 2020 році для ремонту власних приміщень

Щороку значні кошти в університету вкладаються в інфраструктуру, покращення матеріально-технічної бази. У 2020 році  періодично проводились планові та аварійні поточні і капітальні ремонти, як власними силами, так із залученням підрядних організацій, ремонти покрівель, фасадів, підлог, санітарно-технічних та електричних мереж, оновлювався благоустрій територій та здійснювалася підтримка всіх навчальних корпусів та житлових приміщень у належному стані.

“Загалом  в університеті  за 2020 рік було виконано робіт по поточному та капітальному ремонту на загальну суму – 36 887 046,09 гривень” - зазначив ректор УжНУ Володимир Смоланка на Засіданні  Конференції трудового колективу. Зокрема були проведені капітальні ремонтно-реставраційні роботи в головних корпусах  медичного та юридичного факультетів.

Пріоритетними заходами з модернізації матеріально-технічної бази університету є підвищення енергоефективності. У 2020 році університет взяв участь у проєкті «Вища освіта в Україні» сумісно з Європейським інвестиційним банком та Північною екологічною фінансовою корпорацією з метою підвищення енергоефективності навчальних корпусів, а саме: навчально-лабораторного корпусу блоків А,Б,В,Г по вул. Університетській, 14 та гуртожитку №4 по вул. Університетській, 12.

З цією метою виконано технічне обстеження зазначених навчальних корпусів та гуртожитку №4 по вул. Університетській, 12 на загальну суму 575 667,00 грн.

 

Інформаційно-видавничий центр

 

 

Категорії: