News

08.05.2018
2352

До уваги осіб, які мають право на спеціальні умови участі у конкурсному відборі при вступі для здобуття вищої освіти

До уваги осіб, які мають право на спеціальні умови участі у конкурсному відборі при вступі для здобуття вищої освіти

Приймальна комісія ДВНЗ "УжНУ" інформує вступників, які мають право на спеціальні умови участі у конкурсному відборі при вступі для здобуття вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти про:

1. Перелік категорій вступників та спеціальних умов щодо участі у конкурсному відборі під час вступу для здобуття вищої освіти.

2. Інформаційні матеріали щодо документів осіб, які мають право на спеціальні умови участі у конкурсному відборі при вступі до закладів вищої освіти для здобуття вищої освіти, у тому числі зразки відповідних документів.

При виникненні питань щодо спеціальних умов просимо звертатися до нас через електронну пошту, телефон або особисто.

3. Також звертаємо увагу на те, що до 21-го травня триватиме реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Право на реєстрацію в цей період мають, у тому числі, учасники антитерористичної операції, особи, які проживають на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, і тому не мали змоги зареєструватися в основний період.

Таким особам до пакета реєстраційних документів потрібно додати заяву щодо надання можливості пройти зовнішнє незалежне оцінювання під час додаткової сесії, а також копію документа, що посвідчує відповідний статус (копію посвідчення учасника бойових дій, копію довідки про безпосередню участь в антитерористичній операції, копію паспорта громадянина України (або одного з батьків/опікунів тощо).

Щодо питань реєстрації - вичерпна інформація на сайті УЦОЯО..

Приймальна комісія ДВНЗ "УжНУ"

Categories: