Новини

17.05.2016
2719

Вітання з 50-річчям від Дня заснування науково-дослідної частини

Вітання з 50-річчям від Дня заснування науково-дослідної частини

   Шановні науковці, співробітники науково-дослідної частини УжНУ!

   Щиросердно вітаю Вас з 50-річчям від Дня заснування науково-дослідної частини в ДВНЗ “Ужгородський національний університет” та з  Днем науки!

    Цей святковий день – добра нагода для того, аби наголосити на видатному значенні науки для економічного піднесення нашої держави, засвідчити повагу до всіх працівників освітянської і наукової сфери, які становлять інтелектуальний потенціал нації. Завдяки наполегливій праці наших учених, попри усі об’єктивні та привнесені у наше життя труднощі, ми створили і зберегли сучасні наукові школи, які успішно реалізовують сучасні технологічні розробки.

    Сердечно вітаю зі святом всіх науковців, викладачів, майбутніх вчених – студентів та аспірантів! Нехай стрімкі висоти Науки завжди підкоряються Вам! Нехай щедра українська земля дарує Вам наснагу для творчості, а ваша праця увінчається вагомими результатами в ім'я процвітання України, утвердження її слави у світі, як країни інтелектуалів!

     Щастя, здоров’я, миру, злагоди та благополуччя Вам, вашим рідним і близьким!

 

Проректор з наукової роботи, доктор фізико-математичних наук, Заслужений діяч науки і техніки України професор  І.П. Студеняк

 

 Детальнішу інформацію про діяльність науково-дослідної частини УжНУ можна отримати за посиланням.

 

 

 

Категорії: