Новини

14.08.2014
2861

УжНУ виконав державне замовлення

УжНУ виконав державне замовлення

Вступна кампанія-2014 наближається до завершення. Під час засідання Приймальної комісії 14 серпня оприлюднили остаточні результати зарахування на бюджет і попередні на контракт.

На перший курс на держзамовлення зараховано 970 осіб на денну форму і 191 особу на заочну форму навчання. Для здобуття ОКР «бакалавр» (денна форма) зараховано 783 особи на основі повної загальної середньої освіти, 52 особи – на основі ОКР «молодший спеціаліст». На спеціаліста медичного спрямування – 135 осіб. На заочну форму навчання зараховано 175 осіб на основі повної загальної середньої освіти та 16 осіб на основі здобутого ОКР «молодший спеціаліст». Таким чином, держзамовлення з незначним коригуванням виконано.

До коледжу УжНУ зараховано на основі базової загальної середньої освіти після 9 класу – 127 осіб, на основі здобутого ОКР «кваліфікований робітник» – 5 осіб. На заочну форму – 8 осіб із повною загальною середньою освітою. Державне замовлення з незначним коригуванням теж виконано, запевнив відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват.

Голови відбіркових комісій інформували про кількість укладених контрактів на факультетах. Цей процес триває, на деяких підрозділах очікують заповнення всіх ліцензійних місць.

Для медичного факультету наступного року знову прогнозують збільшення ліцензійних обсягів, оскільки цьогоріч абітурієнти заповнили державні місця й продовжують активно укладати контракти.

Остаточні дані про зарахування на контракт із заочної форми навчання нададуть не пізніше, як у суботу, 16 серпня, на денну форму – не пізніше 18 серпня.

18 серпня відбудеться також вступний іспит на факультет післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки. Набір абітурієнтів у цьому підрозділі буде продовжено до осені.

Наталія Каралкіна
Медіацентр УжНУ