Новини

29.03.2018
1904

Студенти УжНУ гідно представили університет на змаганнях у Києві

Студенти УжНУ гідно представили університет на змаганнях у Києві

 

20-21 березня на базі Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ) проходили Всеукраїнські змагання з футзалу серед студентів (чоловіки), присвячені Міжнародному дню боротьби за ліквідацію расової дискримінації, у яких взяли участь і команда Ужгородського національного університету.

Загалом захід зібрав чимало інтернаціональних команд з усієї України, зокрема брали участь команди Європейського університету, Сумського державного університету (СумДУ), Національного технічного університету України "Київський національний інститут імені Ігоря Сікорського", Одеського національного медичного університету (ОНМедУ), Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ) та Національного університету фізичного виховання та спорту (Київ).

Честь нашого вишу захищали студенти різних напрямків навчання: Олександр Бако з географічного факультету, студенти факультету здоров’я та фізичного виховання: Сергій Машталір, Максим Минайленко, Дмитро Рацин та Стефан Федак. Інтернаціональну частину команди УжНУ складали студенти-іноземці з медичного факультету №2: Гомо Екіміонсе Няша, Ессель Кельвін, Ель Фейтурі Мохамед А Алі, ММакама Онвука Кінгслі Чідерра та студент інженерно-технічного факультету Мухіре Джустін.

Тренером-представником команди на змаганнях у Києві  був старший викладач кафедри фізичного виховання факультету здоров’я та фізичного виховання Михайло Шкірта.

Згідно положення про змагання, турнір проходив за змішаною системою. Команди були розподілені у двох групах. За результатами ігор в групі, перші дві команди виходили до півфіналу.

Група 1

1. Європейський університет;

2. Сумський державний університет (СумДУ);

3. Національний технічний університет України "Київський національний інститут імені Ігоря Сікорського";

4. Одеський національний медичний університет (ОНМедУ).

 

Група 2

1. Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ);

2. Національний університет фізичного виховання та спорту (Київ);

3. Ужгородський національний університет (УжНУ).

 

У першій грі в групі наші студенти перемогли команду Національного університету фізичного виховання та спорту (м. Київ) з рахунком 7 – 3. Наступну гру здобули перемогу у хазяїв турніру, студентів Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ) з рахунком 5 – 3 та впевнено посіли перше місце у своїй групі.

У півфіналі наші студенти зустрілися з студентами Сумського державного університету (СумДУ), де, на жаль, не використавши безліч гольових моментів поступилися з рахунком 2 – 4.

За бронзові нагороди нашим спортсменам знову довелося зустрітися з командою КНТЕУ, де більш впевнено перемогли з рахунком 5 – 2.

За перше місце зустрілися команда Сумського державного університету з командою Одеського національного медичного університету (ОНМедУ). Основний час гри закінчився з нічийним рахунком 3 - 3, а у післяматчевих 6-ти метрових ударах з рахунком 3 - 2 перемогу святкували СумДУ.

Вітаємо збірну команду УжНУ та тренера-представника з бронзовими нагородами.

 

 

За інформацією факультету здоров’я та фізичного виховання

 

 

Категорії: