Новини

15.10.2015
4886

Студенти та викладачі вітають університет з Днем народження

Студенти та викладачі вітають університет з Днем народження

Цього тижня наш рідний Ужгородський національний університет святкує серйозну дату — 70-річний ювілей. Свято відчутне для всіх: керівництво закладу відкрило пам’ятний знак, факультети приурочують до 70-річчя різноманітні заходи, студенти заклали на Говерлі капсулу часу та навіть влаштували грандіозний флеш моб.

З нагоди 70-річчя студенти-математики спільно зі своїми викладачами відзняли невеличкий вітальний відео-ролик. Тож давайте святкувати цю визначну дату разом!

Заступник декана математичного факультету з навчальної роботи Анатолій Штимак приєднується до привітань:

«Нашій Альма-матер, Ужгородському університету, виповнюється 70. Це поважний вік. Тож з нагоди ювілею вітаю колег, співробітників, студентів та випускників нашого вишу з цим святом. Хочеться побажати всім творчої наснаги, нових наукових здобутків і досягнень, які будуть прославляти  наш університет як на Україні, так і за її межами».

Звичайно ж, не зміг залишитися осторонь і в. о. декана математичного факультету Михайло Повідайчик, який побажав нашому університету, у першу чергу, ще більше талановитих студентів, які б стали справжніми професіоналами у своїй галузі. А викладачам, зважаючи на сьогоднішні обставини, — виховувати у молодого покоління почуття патріотизму, любові до нашої країни та традицій рідного краю.

З вітальними словами звернувся і заступник декана з виховної роботи Павло Мулеса: «Вітаю працівників УжНУ  з таким гарним ювілеєм! Бажаю й надалі прогресивного розвитку і професійного росту всій дружній сім’ї нашого університету. Нехай ніякі перешкоди не зупиняють наших випускників на шляху до успіху, а їх чисельність та якість знань зростає з року в рік з геометричною прогресією. Маю надію, що наші випускники будуть відомими та шанованими в Україні та прославлятимуть УжНУ і далеко за межами країни,  адже саме наш університет має найбільш зручне для цього геополітичне становище».

Привітав університет зі славним ювілеєм і  проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король та зауважив, що науковий і освітній рівень університету визначається науковими здобутками кожного викладача, його педагогічною майстерністю, а також успіхами його студентів. Праця кожного є тим струмком, який живить потужну ріку. Ця серйозна дата означає, що університет розвивається і рухається вперед. 70 років університету — це період молодості та розквіту, тож нехай наступні роки Ужгородський університет буде ще більш динамічним і потужним.

Категорії: