Новини

22.12.2017
3329

Напередодні Новорічних свят на факультеті туризму та міжнародних комунікацій урочисто відкрили комп’ютерну аудиторію

Напередодні Новорічних свят на факультеті туризму та міжнародних комунікацій урочисто відкрили комп’ютерну аудиторію

2017 рік майже завершив свій відлік і незабаром усі ми поринемо у святкові приготування. Минаючий рік виявися дуже плідним для Ужгородського національного  університету, однак робота ще триває і ніхто не збирається зупинятися на досягнутому. Так, у п’ятницю, 22 грудня, маленьке свято відбулося і на факультеті туризму та міжнародних комунікацій – тут від нині функціонуватиме сучасна комп’ютерна аудиторія.


Декан факультету Наталія Габчак розповідає, що дотепер студенти отримували необхідні знання завдяки співпраці факультету з природничо-гуманітарним коледжем УжНУ, на базі якого є два комп’ютерних кабінети, але від нині цим можуть пишатися і туризмознавці. Святкове відкриття аудиторії відбулося за участі ректора університету Володимира Смоланки, проректора з навчально-виховної роботи Ігоря Короля, представника компанії «Datagroup» Ярослава Дяків, викладачів та студентів факультету.

«Нинішня подія стала можливою завдяки підтримці ректорату університету та спонсору «Datagroup» - компанії яка працює на українському ринку та займається телекомунікаціями. За допомоги ректорату ми маємо прекрасну оновлену аудиторію, у якій проведені капітальні ремонтні роботи. Те, що тут було - було непридатне для навчання студентів, а нині це одна з найкращих аудиторій, у якій, завдяки спонсору, наші студенти можуть навчатися на сучасних комп’ютерах, та мають забезпечений вихід до мережі Інтернет»,  - зазначає декан факультету.

Наталія Францівна розповідає, що облаштування комп’ютерного кабінету відкриває перед студентами великі можливості, оскільки тут студенти матимуть змогу не тільки вивчати свої фахові дисципліни, але й посилено студіювати іноземні мови, адже сучасна техніка дає можливість використовувати комп’ютерний кабінет як лінгафонний.

Після урочистого перерізу стрічки ректор Володимир Смоланка привітав присутніх з наближенням свят та зауважив, що факультет завжди злагоджено працює для досягнення якісних результатів, і нинішня подія – яскравий тому приклад. «Цей клас свідчить про те, що ви йдете в ногу з часом. Керівництво вашого факультету, а зокрема декан Наталія Францівна, вбило двох зайців одночасно – погане приміщення зробило одним найкращим, і облаштувало його надсучасною технікою -  тим, що було необхідно для якісного навчання студентів».

На завершення усі присутнімали можливість оглянути нове устаткування та переглянули презентаційні відеоролики про факультет на нових комп’ютерах.

Вероніка Кобаль,

Інформаційно-видавничий центр УжНУ 

Категорії: